Stay Connected - the Game - Hunt Details

Stay Connected - the Game

This hunt uses Zappar!

Stay Connected- the Game.

Je werkt thuis? De kinderen zijn niet naar school? Je wil graag verbonden blijven met vrienden, familie en collega’s, ook al kun je niet bij ze op bezoek? Speel dan Stay-Connected-the-Game.

Ga er op uit en bezoek (virtueel) een museum. Los raadsels op, leg digitaal contact met de buren en post op social media je video's van opdrachten die je krijgt van professionele dansers, koks, fitnessinstructeurs, goochelaars etc etc.

Dus: meubels aan de kant, voetjes van de vloer, denkpetje op en handjes in de lucht. Voor elk wat wils en steeds weer verrassend.

Dit spel speel je gedurende 21 dagen. 3 opdrachten per dag. De eerste challenge komt 22 maart beschikbaar. Later beginnen mag, je begint dan gewoon van voren af aan en kunt aan alle challenges deelnemen.

Doe je mee? Steek vooral anderen aan om ook mee te doen. Ideaal als break tijdens het thuiswerken of om de tijd te doden als je in quarantaine zit. Het motto is : Blijf verbonden!

Iedereen kan meedoen! Je kan alleen spelen, maar nog leuker is het om een team te maken van maximaal 6 personen. Dat kunnen je gezinsleden zijn, maar ook vrienden, familie of collega’s die niet bij je in huis wonen. Ga als team de strijd aan met anderen. Elke volbrachte challenge levert punten op, connection points. Het team met de meeste punten wint een mooie prijs, voor als we weer met zijn allen naar buiten kunnen.

LET OP: Om het spel te spelen is de ClueKeeper app nodig. Download deze gratis via de app store of Google Play.

Koop vervolgens het spel voor € 7,99 hier. Van elk verkocht spel doneren we een deel aan het Rode Kruis.

Stay Connected
Location: Anywhere
Created By: TREAT
Duration: about 21 hours
Team Size: up to 6
Difficulty:

Price: €7.99 EUR / team